Kaupallinen yhteistyö: Fazer Suomi
Leipurit Artesaani pizzajauhojen lisäksi tarvitaan vettä, hiivaa (tuore- tai kuivahiivaa), sokeria, suolaa ja ruokaöljyä.
Taikinan annetaan kohota leivinliinan alla 20 minuuttia.
Leipurit pizzajauhoilla voi tehdä taikinan myös yön yli nostattamalla. Näin pizzaan saa entistä rapeammat ja kuohkeammat reunat.
Kohonnut taikina kaulitaan ohueksi pizzapohjaksi. Paketista Leipurit Artesaani pizzajauhoja saa 2-3 pellillistä pizzaa.
Blogini vinkit: Neljä pikku pizzaa saa käyttäen puolet pizzajauhoista. Taikina jaetaan neljään osaan. Pizzoja mahtuu kaksi yhdelle uunipellille. Kaulitse pizzapohjat suoraan leivinpaperin päälle. Vedä leivinpaperi uunipellin päälle ja täytä pohjapohjat.
Pizzatäytteet oman maun mukaan; tällä kertaa pohjalle tomaattipyreetä, juustoraastetta ja päällimmäiseksi kinkkua ja ananasta. Kun juustoraasteen laittaa täytteen alle, ei juusto kuiva.
Fazer Leipurit vinkkaavat jättämään reunoja reilusti näkyviin, sillä rapeat reunat ovat myös se juttu.
Suljettavasta kaatonokallisesta pakkauksesta löytyy herkullisia täytevinkkejä pizzoihin.
Sitten pizzat uuniin 225°C:ssa 10-15 minuutiksi. Viimeinen silaus saadaan laittamalla oliiviöljyä pizzan päälle ja reunoille.
Blogini vinkki: Töpsyttele ja sivele oliiviöljy käyttäen pullasutia.
Ihanan rapsut pizzareunat!
Fazer Leipurit Artesaani pizzajauhot on valmistettu kotimaisesta vehnästäeikä se sisällä lisättyä sokeria. Tuotteella on Hyvää Suomesta Joutsenlippu-merkki.
Millainen on sinun lempipizza? Juustoraaste täytteen alle vai pizzan päälle? Onko mielipiteitä jakava ananas pizzatäytteenä jesjes vai ehdoton nounou?
Maukasta pizzaperjantaita ja ihanaa viikonloppua!
Liebe Tarja,
VastaaPoistadanke für deine Worte auf meinem Blog. Ich habe mich sehr darüber gefreut. Ja, das stimmt. Das richtige Mehl ist so wichtig für eine Speise. Deine Pizza sieht sehr schmackhaft aus. Hmmmm.
Liebe Grüße aus dem Süden von Österreich
Elisabeth
Tante Mail,liebe grüsse zu Österreich. Wir lieben Österreich und haben Freunden da. Nach Covid wir kommen wieder...Hier ist unsere Reise am Herbst 2015: http://leenalumi.blogspot.com/2015/10/syysmatka-saksan-tsekin-puolan-ja.html
PoistaErittäin hyvä vinkki! Kiitos Tarja♥
VastaaPoista♥♥
Kiitos <3 Hyvää alkanutta elokuuta, Leena <3
PoistaHerkun näköisiä pizzoja! En olekaan testannut pizzajauhoja, tylsästi teen aina perus vehnäjauhoilla pohjan.
VastaaPoistaIhanan makoisaa viikonloppua sinulle Tarja <3
Näillä jauhoilla pizzoista tuli tosi herkullisia ja reunoista rapsuja pizzoja. Nämä jauhot ovat jatkossa niin minun juttu! Hyvää töihin paluuta, Outi <3
PoistaVoisin varmaan joskus kokeilla pizzajauhoja. Sitten, kun en tee näitä parhaillaan meneviä ruokatestejä...
VastaaPoistaJa kyllä, AINA ananasta pizzaan, jos sitä vain on. Ja mielellään myös sinihomejuustoa. Muuten aika monet täytteet käy (vaikka kanasta en pizzassa niin välitä).
Sateista perjantai-iltaa ja mukavaa alkanutta viikonloppua!
Meillä laitetaan myös ananasta pizzaan. Ja juu, sinihomejuustoa myös <3 Ihanaa alkanutta elokuuta!
PoistaNäyttää herkulliselta. Pitäisi oikeastaan taas tehdä. On todella vaikeaa saada valmista pitsaa ilman juustoa. Pitsa on joko liian kostea kastikkeesta, tai sitten siinä ei ole kastiketta ollenkaan.Pitsapaikkojen pitsat on aivan täynnä juustoa! Juuston kun jättää pois, pitsassa ei ole juurikaan täytettä. Pitsan valmistajat ei käytä maidottomia ja soijattomia juustoja. Onneksi löysin maidottoman ja soijattoman tuotteen, joka muistuttaa oikeaa juustoa, ja josta en tule sairaaksi. Paras pitsa on itse tehty, tiedän mitä syön.
VastaaPoistaIkäviä tuollaiset pizzakokemukset, kun on oltava tarkkana raaka-aineiden suhteen. Paras pizza on tosiaan itse tehty, niin on varma tieto, mitä syö.
PoistaTestausta on suoritettu. Kotipitsan pohja on pitserioiden paras. Oma tekemää ei voita mikää.
VastaaPoistaPizzerioiden pizzoissa on eroja nii pohjissa kuin täytteissä. Oma tekemä pizza on kyllä super Hyvää.
PoistaJuustoraaste täytteen alle - nyt tuli uusi vinkki! Kokeilen! Samoin tuota pizzajauhoa!
VastaaPoistaKiitos 🥰
Nämä pizzajauhot ovat suosikkini. Tuli mahtavan rapsut reunat. Kun juustoraasteen laittaa pohjalle, niin juusto ei kuivu kuoreksi päälle. Mahtavaa, että innostuit pizzapostauksestani.
PoistaVoi että! Verraton postaus. Rakastan pizzoja ja olen joskus Italiassakin asunut joten mikä tahansa ei kelpaa. 😀
VastaaPoistaHauska verbi tuo "töpsyttele". Rapsut reunat on hyvä suositus. 🍕
Kiitos <3 Sinulla on tietoa varmasti paljon tietoa pizzoista!
PoistaTuota jauhoa tuli testattua ja jää kyllä käyttöön :) meillä usein pizzaperjantai mutta taitaa olla tänään pizzasunnuntaikin ;)
VastaaPoistaSuper hyvä jauho! Sama juttu meillä, että näitä jauhoja käytetään jatkossakin. Peukkua pizzasunnuntaille <3
PoistaIhana ja herkku postitus. Noita jauhoja pitääkin kokeilla
VastaaPoistaKiitos <3 Mukavaa, että kiinnostuit. Tämä pizzajauhoja on todella hyvä.
PoistaEn ole tehnyt ikuisuuteen kotona pizzaa. Täytynee syksyllä vähän testailla. Meillä pojat rakastavat pizzaa :)
VastaaPoistaPizzan teko on mukavaa hommaa. Sillä aikaa, kun taikina kohoaa, voi valmistella täytteet. Meilläkin pizza maistuu herkkusuille <3
PoistaMeillä on aina silloin tällöin pizzaperjantai. Välillä haetaan valmiit pizzat tai sitten tehdään itse. Mukavaa viikon jatkoa!
VastaaPoistaEi kannata kaulita, kun se vie pohjasta ilmavuuden pois. Ennemmin käsin venyttelee.
VastaaPoista