Hotdogit ovat helppo valmistaa ja niitä tekee nopeasti isommallekin porukalle. Perinteisessä hotdogissa on täytteenä nakki, sinappia ja kurkkusalaattia. Hodarivariaatiota keksiessä on vain mielikuvitus ja saatavilla olevat raaka-aineet rajana.
Näitä hodarireseptissäni olevia raaka-aineita meillä on aina kotona - tomaatteja, sipuleita ja Aura-juustoa. Mausteita en lisännyt, koska halusin raaka-aineiden omat maut esille.
Aurajuusto-tomaatti hotdogit (6 kpl)
hotdog-sämpylöitä
nakkeja
Aurajuustoa paloiteltuna tai Aura-juustomurua
2 tomaattia
1 kelta- tai punasipuli
puolikas valkosipulin kynsi ja valkosipulijauhetta
tilkka öljyä sipuleiden kuullotukseen
2 reilua ruokalusikkaa kurkkusalaattia
Emmental-juustoraastetta
1. Laita nakit läpiämään uuniin (200°C). Valmista sillä aikaa hodareiden täyte.
2. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipulipalat.
3. Pilko tomaatti ja lisää tomaattipalat sipuleiden joukkoon pannulle.
4. Lisää pilkottua Aura-juustoa (tai Aura-juustomurua) maun mukaan. Itse laitoin Aura-juustopaketista puolet.
Sammuta liesi ja anna täytteen hautua hetken aikaa. Älä sekoita niin, että Aura-juustopalat sulavat kokonaan täytteeseen.
5. Leikkaa hotdog-sämpylät auki ja asettele ne uunivuokaan.
6. Täytä hotdogit: jaa täyte jokaiseen hotdogiin, laita nakit ja ripottele päälle juustoraastetta.
7. Laita hotdogit 200 asteeseen uuniin. Hodarit ovat valmiit, kun päällä oleva juusto on sulanut.
Tarjoile hotdogit leivinpaperista taitellussa kääreessä.
Ohje näiden afrikankukka-patalappujen virkkaamiseen on edellisessä postauksessani.
Rentouttavaa viikonloppua!
Tervetuloa seuraamaan blogiani myös Facebookissa ja Instagramissa.
Kiitos helposta iltapalavinkistä:) Näitä voisi tehdä joku kerta nuorten käväistessä kotona:)
VastaaPoistaTämä sopii iltapalaksi tai nopsa lounas. Laita sämpylät uunivuokaan tai pariin, jos eivät yhteen mahdu. Saat äkkiä isommallekin porukalle popsittavaa. Päälle kukanenkin saa makunsa mukaan laittaa majoneesia, ketsuppia tai sinappia. Aurinkoista alkavaa viikkoa!
PoistaMekin tehtiin mieheni kanssa just hodareita kun jostain syystä alko tehdä mieli! Oli muuten hyviä, kunhan ei liian usein syö ;)
VastaaPoistaHyvää viikonloppua!❤️
https://jasukuvaa.blogspot.com/
Hotdogit maistuvat herkulliselle. Välillä iskee hodarimieliteko :) Aurinkoista alkavaa viikkoa!
PoistaOnpa kauniita patalappuja.
VastaaPoistaKiitos <3 Minä olen koukuttunut virkkaamalla patalappuja:) Aurinkoista alkavaa viikkoa!
PoistaAikas hienosti koostetut hodarit! 💕
VastaaPoistaHyvä vauhti patalappujen teossa. 🌿
Kivaa sunnuntaita.
Kiitos <3 On tämä patalappujen teko lähtenyt kyllä vähän lapasesta :D Aurinkoista alkavaa viikkoa!
PoistaKiva tuo patalappumalli.
VastaaPoistaKiitos <3 Kikkailin afrikankukasta patalappuja. Virkkaaminen on kivaa! Aurinkoista alkavaa viikkoa!
PoistaHelppo valmistaa ja maistuu herkulliselle. Aurinkoista alkavaa viikkoa!
VastaaPoistaHodarit on kyllä niin hyviä. Huomasin, että kun meillä käytössä broilerinakit, niin niiden kanssa sopii hyvin ananasmurskakin :) Outoa yhdistellä jotain tällaista, mutta hyvää se on kuitenkin.
VastaaPoistaKivaa sunnuntaita Tarja <3
Kiitos hodarivinkeistä! Tuo yhdistelmä toimii varmasti hyvin. Aurinkoista alkavaa viikkoa, Outi <3
PoistaHerkullisen näköinen hodari.Aura-juusto antaa varmasti hyvää makua.
VastaaPoistaNam nam!
VastaaPoistaMukavia kesäpäiviä!
Nam! Hodarit on niin helppoja tehdä ja herkullisia! Tässäpä myös hieman vaihtelua täytteeseen. Kiitos 😋
VastaaPoistaHodari se vanha tuttu, vaan täysin unohtunut, olisi nyt suurta herkkua ja toisi monet ihanat muistot esiin! Kiitos Tarja!
VastaaPoista