Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2019

Pimientos de Padrón - grillipaprika Padron ja ARVONTA


Prisman heviosaston satokausilöytö: Pimientos de Padron –paprikat!

Padron-paprikoiden sesonki on toukokuusta syyskuuhun. Nämä pikkupaprikat ovat mietoja, mutta seassa saattaa olla jokunen tulinenkin. Nämä ostamani paprikat ovat Marokosta ja myydään 200 gramman pusseissa. SAT Campos de Granada -kumppanit ovat ​​viljelijöitä, jotka ovat sitoutuneet ja tietävät Euroopan markkinoiden tarpeet sekä myyvät korkealaatuisia vihanneksia.

Kokeile eri lajikkeiden paprikoita keittona, paahdettuna, grillattuna tai sellaisenaan. Tiesitkö, että paprikassa on C-vitamiinia enemmän kuin appelsiinissa.


Paahdetut pikkupaprikat

Sivele paprikoiden päälle öljyä.

Paista pannulla tai grillissä.

Mausta paahtuneet paprikat sormisuolalla.



Muistathan, että arvon sunnuntaina Ateljee Lumimetsän Onnellinen-tarjottimen ja kortteja. Arvonta päättyy 19.5.2019 klo 17.00.

Blogipäivitykseeni, missä kerron tarkemmin arvonnasta, pääset klikkaamalla tästä KLIK

Onnea arvontaan!

6 kommenttia:

  1. Minä en kyllä tiennyt, että paprikoissa on noin paljon c-vitamiinia. Kivoja nuo pikku-paprikat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan vihreitä pikkupaprikoita :) Aurinkoista päivän jatkoa, Kristiina!

      Poista
  2. uutta tietoa:) tuo C-vitamiini määrä.
    Paljon grillataan paprikoita,,uunissa täytteen kera.ja pannussa kuulotan valko+sipulien kera,nam,hyvää on.
    Kiitos paprika vinkistä,ostos koriin tarttuukin vihteitä suippo-paprikoita:))
    Ihanaa viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paprikat ovat kyllä hyviä! Suippopaprikoita tulee meilläkin ostettua. Aurinkoista viikkoa, Liisa!

      Poista
  3. Voi että mä niin tykkäisin paprikasta, mutta olen tullut sille allergiseksi :( Kypsennettynä pieninä määrinä menee sentään. Kivaa viikkoa ❤❤

    VastaaPoista
  4. Ikävä kuulla, että olet tullut paprikoille allergiseksi. Minä saan joskus oireita raaasta tomaatista. Aurinkoista päivää, Virpi!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!