maanantai 13. toukokuuta 2019
Pimientos de Padrón - grillipaprika Padron ja ARVONTA
Prisman heviosaston satokausilöytö: Pimientos de Padron –paprikat!
Padron-paprikoiden sesonki on toukokuusta syyskuuhun. Nämä pikkupaprikat ovat mietoja, mutta seassa saattaa olla jokunen tulinenkin. Nämä ostamani paprikat ovat Marokosta ja myydään 200 gramman pusseissa. SAT Campos de Granada -kumppanit ovat viljelijöitä, jotka ovat sitoutuneet ja tietävät Euroopan markkinoiden tarpeet sekä myyvät korkealaatuisia vihanneksia.
Kokeile eri lajikkeiden paprikoita keittona, paahdettuna, grillattuna tai sellaisenaan. Tiesitkö, että paprikassa on C-vitamiinia enemmän kuin appelsiinissa.
Paahdetut pikkupaprikat
Sivele paprikoiden päälle öljyä.
Paista pannulla tai grillissä.
Mausta paahtuneet paprikat sormisuolalla.
Muistathan, että arvon sunnuntaina Ateljee Lumimetsän Onnellinen-tarjottimen ja kortteja. Arvonta päättyy 19.5.2019 klo 17.00.
Blogipäivitykseeni, missä kerron tarkemmin arvonnasta, pääset klikkaamalla tästä KLIK
Onnea arvontaan!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Minä en kyllä tiennyt, että paprikoissa on noin paljon c-vitamiinia. Kivoja nuo pikku-paprikat.
VastaaPoistaIhanan vihreitä pikkupaprikoita :) Aurinkoista päivän jatkoa, Kristiina!
Poistauutta tietoa:) tuo C-vitamiini määrä.
VastaaPoistaPaljon grillataan paprikoita,,uunissa täytteen kera.ja pannussa kuulotan valko+sipulien kera,nam,hyvää on.
Kiitos paprika vinkistä,ostos koriin tarttuukin vihteitä suippo-paprikoita:))
Ihanaa viikkoa!!
Paprikat ovat kyllä hyviä! Suippopaprikoita tulee meilläkin ostettua. Aurinkoista viikkoa, Liisa!
PoistaVoi että mä niin tykkäisin paprikasta, mutta olen tullut sille allergiseksi :( Kypsennettynä pieninä määrinä menee sentään. Kivaa viikkoa ❤❤
VastaaPoistaIkävä kuulla, että olet tullut paprikoille allergiseksi. Minä saan joskus oireita raaasta tomaatista. Aurinkoista päivää, Virpi!
VastaaPoista