perjantai 16. helmikuuta 2018

Helppoakin helpommat wienerit - ja wienerpostauksen making of


WIENERIT

Tarvikkeet

paketti torttutaikinalevyjä (yhdestä levystä tulee kaksi paksumpaa tai kolme ohuempaa wieneriä)
1 kananmuna
raesokeria (vinkki: kokeile värillistä raesokeria)
paistonkestävää marmeladia


Valmistus

1. Ota torttutaikinalevyt sulamaan huoneen lämpöön. Itse laitan uunipellille leivinpaperin, minkä päälle levittelen torttutaikinalevyt sulamaan.

2. Kauli levyä pituussuunnassa sen verran, että levystä saa leikattua kaksi tai kolme neliön muotoista palaa. Laita palat uunipellille leivinpaperin päälle. Yhdelle pellille sopii 9 wieneriä. Kotiraatini tykkää näistä ohuemmista wienereistä.

3. Voitele neliöt kananmunalla.

4. Ripottele reunoille raesokeria.

5. Laita keskelle nokare marmeladia.

6. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Ihanan helppoja tehdä! Ja herkullisia!


Making of :D

Ja tässä marttablogini tämän postauksen making of, kuten elokuvienkin lopussa joskus näytetään:


Tekaisin wienereitä vieraille. Tehdessäni sanoin ääneen, että onko raesokerissa tosiaan näin isoja muruja. En maistanut. Olisi kannattanut. Vaikka rasian kyljessä luki raesokeri, oli siinä karkeaa merisuolaa! Että ei suju martallakaan aina kuin strömsössä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!